Nieuws/Pers

ERIC beurs 2024

Op 24 en 25 april presenteert Hilton die nieuwste innovaties op gebied van brandweer voertuigen tijdens de ERIC beurs in Twente. Samen met onze partner Magirus zullen wij de volledige productrange van ladderwagens en tankautospuiten tot moderne blusrobots tijdens de beurs demonstreren. Wij zien u graag op onze stand D66.

Expo RIC 2022 – Twenthe Airport

18.05.2022 - 19.05.2022 - De expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) is hét verbindingsplatform voor de veiligheidsindustrie.

Nieuwe oplevering – 32m hoogwerker voor Brandweer Apeldoorn

Brandweer Apeldoorn heeft een nieuwe Hilton 320T hoogwerker op een DAF 6x2 chassis in dienst genomen.

Oplevering – Eerste nieuwe tankautospuit Brandweer Twente

De eerste tankautospuit binnen de raamovereenkomst met de Veiligheidsregio Twente is afgeleverd aan Brandweer Delden. De nieuwe tankautospuiten zijn speciaal voor Brandweer Twente ontworpen en uitgerust met de modernste apparatuur en innovatieve snufjes.

Nieuw contract - VRU vervangt al haar redvoertuigen

De VRU vervangt haar 12 operationele redvoertuigen door nieuwe Hilton Magirus ladderwagens van het type M32L- AS met 5-delige ladder. Een overeenkomst hiervoor is op 13 april tussen de VRU en Hilton ondertekend.

Nieuw 15 jarig contract getekend met Veiligheidsregio Hollands-Midden

Hilton heeft een nieuw contract getekend voor de levering en het onderhoud van 8 autoladders Magirus M32L-AS met de Veiligheidsregio Hollands-Midden. De autoladders zijn de meeste technisch geavanceerde autoladder op de markt en bieden een unieke performance. Knikladders bieden optimaal voordeel in stadscentra of bij objecten die maar van één kant benaderd kunnen worden. Voor dakbranden of het redden van personen uit zolderappartementen zorgt de knikarm voor een optimale toegang.

Nieuw raamcontract getekend met Veiligheidsregio Twente

Hilton heeft een nieuw raamcontract gekregen voor de levering va minimaal 19 voertuigen met een optie voor 39. De voertuigen worden gebouwd op een Iveco Eurocargo 4x2 chassis met de nieuwe Magirus Team Cab en Alu Fire 3 opbouw. Met de 2.000 liter watertank, 150 liter schuimtank, Magirus FPN 10-3000 + FPH 40-250 hogedrukpomp, Fire Dos FD500 en vele andere opties zitten deze voertuigen boordevol innovatieve en moderne brandbestrijdingssystemen.

Nieuwe Hilton 320T Hoogwerker voor Brandweer Doetinchem

Brandweer Doetinchem heeft een nieuwe Hilton 320T hoogwerker op een DAF CF370 6x2 Euro 6 in dienst genomen. Het nieuwe redvoertuig vervangt de oude Bronto hoogwerker en is samen met 2 nieuwe hoogwerkers voor Harderwijk en Elburg aangeschaft.

Introductie van wereldprimeur tijdens Interschutz 2015! – De CARP320T

Tijdens de Interschutz 2015 is door Hilton een multifunctioneel combinatievoertuig hoogwerker/tankautospuit gepresenteerd. Het voertuig kreeg veel belangstelling van de internationale bezoekers aangezien het een revolutionair concept is.

Oplevering nieuwe Hilton 530T Hoogwerker voor Brandweer Antwerpen

Brandweer Antwerpen heeft de nieuwe Hilton 530T hoogwerker in gebruik genomen. De hoogwerker is geheel ontwikkeld en geproduceerd in Maastricht. Hiermee is het de hoogste moderne brandweer hoogwerker die ooit in de Benelux gemaakt is.