Our Mission and Values photo

Onze missie en waarden

Missie

Onze missie is de voortdurende verbetering van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze brandweervoertuigen om onze klanten over de hele wereld uitstekende producten te leveren die onder alle omstandigheden maximale prestaties leveren en tegelijkertijd optimale veiligheid bieden aan de gebruikers.

Waarden

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit is onze fundamentele prioriteit en we garanderen de toewijding aan onze kwaliteitsnormen door elke medewerker binnen ons kwaliteitsmanagementsysteem te betrekken. Onze interne processen worden gevolgd vanaf de ontwerpfase tot de productie en de uiteindelijke oplevering van het voertuig. De inspectie van elke stap maakt traceerbaarheid door de hele procesketen mogelijk, wat een sleutelfactor is om ons hoog kwaliteitsniveau te bereiken.

Expertise

Ons team combineert uitgebreide ervaring in de brandweer wereld met een gedegen achtergrond in ontwikkelingstechniek. Door onze technische competentie zijn wij in staat om op basis van de wensen van onze klanten snel voertuigen op maat te ontwikkelen, waardoor wij voor elke toepassing het perfecte voertuig kunnen leveren.

Traditie

Dankzij de samenwerkingen binnen de Hilton-groep zijn we in staat onze technologie verder te ontwikkelen en onze activiteiten over de hele wereld uit te breiden. De Hilton-groep is een familiebedrijf in de tweede generatie en we zijn er trots op een lange traditie van speciale voertuigtechnologie voort te zetten.

Service

Onze missie houdt niet op bij de aflevering van het voertuig. We beschouwen ons niet alleen als een leverancier van onze klanten. We zijn een langdurige partner voor onze klanten om de maximale prestaties en de hoogste betrouwbaarheid van onze voertuigen te garanderen. Om dit doel te bereiken, bieden we een geïntegreerde after-service wereldwijd, inclusief 24 uur on-site klantenservice 7 dagen per week. De intensieve samenwerking met onze klanten helpt ons om de behoeften van onze klanten tot in de puntjes te begrijpen en speelt een belangrijke rol in de voortdurende verbetering van onze producten.