Over ons photo

Over ons

Hilton Engineering is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van op maat gemaakte brandweervoertuigen met meer dan 40 jaar ervaring. Als familiebedrijf zijn we er trots op onze missie voort te zetten om innovatieve high-end redvoertuigen te leveren met een maximale betrouwbaarheid. Alle Hilton producten worden gekenmerkt door een functioneel en gebruikersvriendelijk ontwerp, maximale prestaties met minimaal onderhoud en een robuuste constructie om lange levensduur te garanderen.

Naast ons productassortiment voor brandbestrijding is Hilton tevens een van de grootste en technologische meest toonaangevende leveranciers van rail-wegtechnologie. Voor meer informatie bezoekt uw de website: www.hilton-kommunal.de.

Dankzij onze jarenlange ervaring met klantspecifieke machinebouw biedt Hilton tevens oplossingen voor speciale offshore producten zoals blusmasten, kranen op boten, offshore platformen en nog veel meer.

Ons team van meer dan 100 zeer ervaren medewerkers in Maastricht (Nederland) en Gehrden (Duitsland) zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau en de continue verbetering van onze producten en diensten. Gedurende de afgelopen 40 jaar hebben Hilton producten vele levens gered en wereldwijd bekendheid verworven. Voor de toekomst is het onze ambitie om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten voortdurend te verbeteren, onze klanten in de hele wereld uitstekende producten te leveren die onder alle omstandigheden maximale prestaties leveren en tegelijkertijd ten alle tijden optimale veiligheid bieden voor de gebruiker.