Introductie van wereldprimeur tijdens Interschutz 2015! – De CARP320T

Categories: Algemeen

Tijdens de Interschutz 2015 is door Hilton een multifunctioneel combinatievoertuig hoogwerker/tankautospuit gepresenteerd.

Het voertuig kreeg veel belangstelling van de internationale bezoekers aangezien het een revolutionair concept is.

De HILTON CARP 320 is gebouwd in overeenstemming met EN 1777 en EN 1846 1‐3. Na meer dan 5 jaar ontwikkeling is het gelukt om een volwaardige 32m hoogwerker op een 4x2 chassis in combinatie met een tankautospuit opbouw te realiseren. De telescooparm is een high tech product en compleet laser gelast uit zeer hoogwaardig staal. Hierdoor zijn ondanks de lichte constructie unieke prestaties mogelijk met een werkhoogte van 32m en een max vlucht tot 22m en windkracht 8! Het zeer compacte ontwerp biedt directe korftoegang vanaf straatniveau voor een snelle inzet. Door de telescopische topboom met een lengte van 8m en een korfzwenkbereik van 2x50°wordt een enorm groot werkbereik mogelijk gemaakt. Daarnaast beschikt het voertuig over een 1500l watertank en een Godiva pomp met een capaciteit van 300l/min bij 10 bar en 400l/min. bij 40 bar. De opbouw biedt plaats voor een standaard BIZA bepakking tot 1500kg. Het voertuig heeft een 1+5 zitopstelling. Alle zitplaatsen in de manschappencabine zijn voorzien van geintegreerde ademluchthouders.

De gehele opbouw is een zeer hoogwaardige GVP constructie en volledig corrosie vrij.
Bij interesse staat ons demo team voor u klaar zodat u zich kunt overtuigen van de voordelen van dit innovatieve voertuigconcept.

Voor meer informatie download de CARP320T brochure of neem contact met onze verkoop afdeling op.

Vorig artikel
Volgend artikel
Terug naar het overzicht