Taal :
English Nederlands

Total Care Concept

De onderhouds- en veiligheidsinspecties voor alle Hilton voertuigen worden uitgevoerd door onze ISO 9001 gecertificeerde service afdeling in samenwerking met de chassis leverancier. Om het voertuig gegarandeerd optimaal te laten presteren biedt Hilton een Total Care Service pakket aan.

Het Hilton Total Care Concept houdt in:

  • Preventief inspectie & onderhoud
  • Reparatie
  • Trouble shooting
  • Training voor gebruikers en technische medewerkers van onze klanten
  • Certificatie en onderhoud van het chassis
Het voordeel van het Total Care Concept is, dat het administreren van de keuring- en onderhoudsdatum geheel door de service afdeling van Hilton Engineering BV gedaan wordt.

Zo kunnen onze klanten samen met onze service de onderhouds- en veiligheidsinspecties voor hun voertuigen vroegtijdig in plannen. De benodigde keuringen en het onderhoud worden zo op tijd uitgevoerd om de redvoertuigen in een veilige en gebruikszekere conditie te houden en tevens te voldoen aan de wettelijke verplichtingen met betrekking tot keuringen en onderhoud.

Daarnaast ontvangen onze klanten een gedetailleerd inspectie rapport met documentatie over het werk dat aan het voertuig verricht is geworden. Het meeste inspectie en reparatie werk wordt op locatie bij de klant gedaan door onze service medewerkers, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week wereldwijd beschikbaar zijn.

Om zeker te stellen dat het voertuig goed bediend wordt, verzorgt onze service afdeling regelmatig trainingssessies voor de voertuiggebruikers alsmede voor de technische medewerkers van onze klanten.

Mocht u meer informatie willen, neemt u dan contact op met onze service afdeling:

Dhr. Mart Wijckmans
Klipperweg 22
6222PC Maastricht
Tel.: 0031-(0)43-3511314
Fax.:0031-(0)43-3631542

Email:  m.wijckmans@hiltonengineering.nl

Voertuigen Gallerij

Hilton Firefighting Voertuigen