Taal :
English Nederlands

Missies & Waarden

Missie

Onze missie is het continue verbeteren van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze brandweervoertuigen om de brandweer rond de wereld te voorzien met uitstekende producten die maximale prestaties leveren waar de brandweer in alle scenario’s op kan vertrouwen.

 

Waarden

 

Kwaliteit
De hoogste kwaliteit is onze fundamentele prioriteit.

Om deze kwaliteitsnormen te garanderen wordt elke medewerker in ons ISO 9001:2008 kwaliteit managementsysteem betrokken. Onze interne processen worden constant bewaakt vanaf de ontwerpfase tot de oplevering en after sales service van ieder voertuig. Iedere stap in het ontwerp- en productieproces wordt in detail gecontroleerd om het hoge kwaliteitsniveau van onze producten te waarborgen.

Expertise
Ons team combineert uitgebreide ervaring op gebied van brandweervoertuigen met mechatronic specialisten, gecertificeerde las specialisten en een sterke ontwikkelingsafdeling.
Door ons technisch know-how en hoge flexibiliteit zijn wij in staat, om naast onze serie producten ook nieuwe concepten op basis van klantspecifieke eisen in korte tijd te realiseren. Hierdoor kan Hilton voor elke toepassing het ideale voertuig leveren.

Concurrentievermogen
Door het lean-production proces binnen onze moderne productiefaciliteiten in Nederland en Duitsland, zijn wij in staat een zeer efficiënte productie met lagen kosten en maximale efficientie, te realiseren. Hierdoor biedt Hilton kwalitatief hoogwaardige producten, die in Nederland gemaakt zijn, tege zeer concurrerende prijzen aan.

Service
Door de intense samenwerking met onze klanten, krijgen wij belangrijk feedback, welk onze leidraad voor de continue verbetering van onze producten vormt. Voor al onze voertuigen bieden wij wereldwijd een “total care service pakket” aan. Onze service afdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Hierdoor wordt de constante inzetbaarheid van onze voertuigen wereldwijd garandeert.

Voertuigen Gallerij

Hilton Firefighting Voertuigen