Taal :
English Nederlands

Over ons

Hilton Engineering is al meer dan 30 jaar op de brandweermarkt actief: Hilton is niet alleen een van de leidende fabrikanten van hoogwerkers maar produceert ook schuimblusvoertuigen, tankautospuiten, combinatie voertuigen, blusmasten en speciale voertuigen/installaties voor de industriële brandbestrijding. De opbouw van de voertuigen vindt in eigen beheer in onze moderne werkplaatsen in Maastricht (NL) en Hannover (D) plaats.

De Hilton producten staan garant voor innovatieve technologie, functioneel design en maximale betrouwbaarheid. De voertuigen zijn robuust gebouwd waarmee een lange levensduur en minimaal onderhoud gegarandeerd kan worden.

Daarnaast zijn wij de officiële Iveco Magirus vertegenwoordiger in Nederland en leveren hun volledig product spectrum zoals de bekende Magirus autoladders, tankautospuiten, crashtenders, etc.

Hilton Engineering is een internationaal opererend bedrijf met totaal ca. 100 medewerkers. Ons team van ervaren medewerkers staat in voor het hoge Hilton kwaliteitsniveau en de voortdurende verbetering van onze producten. Tevens zorgt onze service afdeling voor wereldwijde service 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gedurende de laatste 30 jaar, hebben Hilton’s brandweervoertuigen vele levens gered en een wereldwijde reputatie gekregen. Voor de toekomst is onze ambitie onze producten steeds verder te verbeteren en nieuwe innovaties te introduceren. Hierbij staan onze hoge kwaliteitseisen, maximale betrouwbaarheid en optimale veiligheid voor de gebruiker altijd voorop.

Voertuigen Gallerij

Hilton Firefighting Voertuigen