Taal :
English Nederlands

Certificaties

Onze productiefaciliteiten in Nederland en Duitsland zijn volledig gecertificeerd conform ISO 9001:2008. Het ISO kwaliteitsmanagement systeem is de basis voor de bewaking van de kwaliteit in al onze processen. Alle producten worden tevens extern gekeurd en gecertificeerd conform CE, EN280, EN1777, etc.

Daarnaast is onze After Sales Service gecertificeerd door Aboma Keboma om de jaarlijkse Amtek veiligheidsinspecties aan hoogwerkers te kunnen uitvoeren.

De elektrische comptabiliteit voor onze producten en besturingssysteem is gekeurd en gecertificeerd door de Kema.

Ook zijn wij door jarenlange export ervaring vertrouwd met de verschillende normen op brandweergebied en specifieke normen voor producten in de chemische industrie, op booreilanden of in raffinaderijen

Introductie van wereldprimeur tijdens Interschutz 2015! – De CARP320T
Tijdens de Interschutz 2015 is door Hilton een multifunctioneel combinatievoertuig hoogwerker/tankautospuit gepresenteerd. Het voertuig kreeg veel belangstelling van de internationale bezoekers aangezien het een revolutionair concept is. De HILTON CARP 320 is gebouwd in overeenstemming met EN 1777 en EN 1846 1‐3. Na meer dan 5 jaar ontwikkeling is het gelukt om een volwaardige... ...meer »

Nieuwsbrief

Ontvang gratis e-updates van Hilton

Voertuigen Gallerij

Hilton Firefighting Voertuigen